4 IT installeert raad van advies
Ict-dienstverlener 4 IT uit Leiderdorp heeft zich versterkt met een raad van advies die de directie ondersteunt bij de uitbreidingsplannen. Deze raad begin met twee leden, Roelof Douwstra en Ron de Mos, en zal mogelijk worden uitgebreid met andere ervaren industrie-experts.

De 4 IT-groep bestaat uit de onderdelen Scala ICT & Telecom, D-Two, Tech Bakery en 4 IT en biedt talloze diensten, zoals de levering of afvoer van {hardware}, werkplekvoorzieningen, clouddiensten, netwerk- en serverbeheer en telecom. Er werken ruim honderd mensen bij dit ict-huis.

De directie van 4-IT wordt gevormd door Maaike Dekkers-Duijts (algemeen directeur), Jeroen Brink (financieel directeur) en Marcel Joosten (marketingdirecteur). De aangestelde raad van advies, bestaande uit Roelof Douwstra en Ron de Mos, staat het trio bij de realisatie van de ambitieuze groeistrategie bij. ‘Zowel de uitbreiding van onze dienstverlening als het in goede banen begeleiden van de organisatorische groei zijn belangrijke agenda-onderwerpen’, stelt directeur Dekkers.  

Douwstra werkte bij Pink Elephant en richtte in 1992 samen met 4 companions het it-organisatie-adviesbedrijf Quint Wellington Redwood. Na ruim dertig jaar verkocht hij in 2021 zijn deel aan de Zwitsers AWK Group waarna Quint op ging in Eraneos. Daarna was Douwstra adviseur van verschillende directies binnen en buiten de it-sector.

Ron de Mos, ooit begonnen als programmeur bij IBM, vervulde een kleine veertig jaar allerlei senior management-functies in de ict-wereld, waaronder bij IBM, CTG, Inter Entry, KPN, Getronics, weer IBM en CGI. Hij werd als algemeen directeur van CGI Nederland bij de Computable Awards 2016 zelfs uitgeroepen tot CEO van het jaar. De laatste jaren heeft Ron een portfolio van toezichthoudende, advies – en coaching-rollen opgebouwd.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven