Aan Juventus gelinkte Koopmeiners doet ‘Oude Dame’ pijn – Voetbal Worldwide


Het stond bijna in de sterren geschreven en het gebeurde ook: uitgerekend de aan Juventus gelinkte Teun Koopmeiners heeft Atalanta zondag op voorsprong gezet in de Serie A-clash.

Koopmeiners sloeg na ruim een half uur toe in Turijn door zuiver raak te schieten bij een ingestudeerde vrije lure. Het was voor de voormalig AZ-speler alweer zijn negende Serie A-goal van dit seizoen, eentje minder dan zijn productie van vorig jaar.

Mede door zijn offensieve kwaliteiten is Koopmeiners op de radar verschenen van Juventus. Deze week berichtte La Gazzetta dello Sport dat de Oranje-international concreet in de belangstelling staat van de Italiaanse recordkampioen.

Dat zou wel een lieve duit moeten kosten, aangezien Koopmeiners’ contract met Atalanta pas in 2027 afloopt. De membership uit Bergamo stond zondag bij aanvang van de wedstrijd in Turijn zesde in de Serie A.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Volg Juventus – Atalanta by way of VI Dwell:

Scroll naar boven