Acteur Ryan Reynolds stunt met voetbalclub WrexhamBuiten het Verenigd Koninkrijk had nog bijna nooit iemand van Wrexham gehoord. De voetbalclub verdween zelfs bijna, omdat er geen geld meer was. Tot de wereldberoemde Hollywood-acteur Ryan Reynolds de membership kocht.

Sindsdien gaat het goed met Wrexham. Het stadion zit vaak vol, TikTok is de nieuwe sponsor en het group heeft een docuserie op Disney+. Niet onbelangrijk: voetballend hebben ze ook succes. Vandaag kan de membership promoveren naar een hoger niveau.

Ryan Reynolds is 46 jaar, komt uit Canada en is een van de succesvolste acteurs van de afgelopen jaren. Je zou hem kunnen kennen van Deadpool, Free Man of Pokémon: Detective Pikachu, waar hij de stem inspreekt van Pikachu.

Waarom Ryan Reynolds de membership heeft gekocht is niet helemaal duidelijk. Als mensen dat vragen, maakt hij er meestal een grap over. Zo zou hij het gedaan hebben omdat de clubkleur rood is, internet als het superheldenpak van Deadpool.

Toch heeft hij de membership echt niet voor de grap gekocht. Hij betaalde er waarschijnlijk een paar miljoen voor en heeft nu ook een huis in de buurt van de gekocht. Zo kan hij Wrexham blijven volgen als de membership volgend jaar een competitie hoger speelt.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven