Adobe staat integratie Firefly in bedrijfssysteem toe
Bedrijven kunnen het nieuwe ai-aangedreven grafischontwerpproduct Adobe Firefly binnenkort integreren met hun eigen systemen. Firefly for Enterprise ondersteunt bij het stroomlijnen en versnellen van contentcreatie. Het softwarebedrijf maakte de integratiemogelijkheid deze week bekend tijdens de Adobe Summit EMEA 2023 in Londen.

De producten van Adobe worden veel gebruikt voor het maken van grafische content material. Afgelopen maart presenteerde het bedrijf de toepassing Firefly, dat beschikt over krachtige generatieve kunstmatige intelligentie en daarmee nieuwe mogelijkheden voor contentcreatie ontsluit. Zoals het op foundation van tekstuele instructies aanvullen, aanpassen of uitbreiden van beeldmateriaal en canvassen.

Specific

Firefly is een losse softwaretoepassing. Je kunt de device ook benaderen by way of Adobes cloudplatform Artistic Cloud, dat onder meer bestaat uit Photoshop en Illustrator, en by way of het onder particulieren populaire platform Specific. De zakelijke variant van Specific is vanaf nu beschikbaar.

Vanaf de tweede helft van 2023 wordt het voor organisaties ook mogelijk om Firefly te integreren in eigen bedrijfssystemen. Dit zou de interne efficiëntie verbeteren, de kosten verlagen en de productietijd door de verschillende procesketens heen verkorten.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top