Al ruim 10.000 stemmen voor Computable Awards
Amper vijf dagen waren er nodig voor de eerste tienduizend stemmen voor de Computable Awards 2023. Vooral in de categorie IT-talent van het Jaar zijn al veel stemmen uitgebracht en ook de genomineerden in de twee categorieën van RightBrains zijn populair. Uitreiking van de Computable Awards vindt plaats op 30 oktober 2023.

Eind oktober reikt Computable voor de achttiende keer op rij de Computable Awards uit. Dit jaar is het thema ‘Age of Discovery’. De prijzen worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. De redactie reikt ook een oeuvreprijs uit.

Categorieën

Er zijn zestien eigen categorieën, waarvan IT-talent, Sustainable Tech, Onderwijsproject alsmede Digitale Innovatie van het Jaar op dit second het meest worden bezocht door onlinestemmers. De categorieën Cyber Resilience en Duurzaamheid & MVO kunnen momenteel nog wat additional stemmen gebruiken.

Dit jaar worden de categorieën uitgebreid met twee van RightBrains: de Digital Expertise Award en de Digital Management & Variety Award. De volledige lijst van categorieën vindt u hier.

Stemmen

Stemmen kan tot en met donderdag 5 oktober 2023 via deze stemmodule.

Publieksstemming bepaalt voor vijftig procent de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt.


Laat een reactie achter

Scroll naar boven