‘Alsof ik nog bij Feyenoord speelde’ – Voetbal Worldwide


Orkun Kökçü heeft het goed naar zijn zin in de eerste weken bij Benfica. De recordverkoop van Feyenoord is zijn connectie met teamgenoot Fredrik Aursnes niet verloren.

VI schreef kort na het officieel worden van de transfer van Kökçü naar Benfica al op dat de middenvelder met Turkse roots al die tijd contact had gehouden met Aursnes, die Feyenoord een jaar eerder verliet voor Benfica.

De twee konden het erg goed met elkaar vinden in Rotterdam, maar dat bleek niet aan de locatie te liggen. Ook in Lissabon voelen de voetballers elkaar aan. ‘We werken bij Feyenoord al samen en speelden daar erg goed. In de eerste dagen op de coaching had ik gewoon het gevoel alsof ik nog bij Feyenoord speelde’, doelde hij op de goede samenwerking met de Noor.

Kökçü bevestigde op de persdag bij Benfica dat hij al sinds januari in touch was met de Portugese membership. ‘Ik voelde me meteen erg welkom. Ik heb na het eerste contact wedstrijden gekeken en onderzoek gedaan, deze membership is groot en zeer gastvrij. Dit is de perfecte stap in mijn carrière’, aldus de ex-aanvoerder van Feyenoord, die bijna tweehonderd officiële wedstrijden speelde voor de Rotterdammers.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven