altijd voor je blijven kijken – Voetbal Worldwide


De beloftenploeg van Membership Brugge received zondag met 0-2 van SK Beveren. Shion Homma bracht zijn ploeg in blessuretijd in veilige haven en hield daar een ongewenst memento aan over.

In de rubriek ‘In de Kantlijn’ verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Uncommon, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Homma omspeelde vlak voor het einde een tegenstander in het vijandelijke strafschopgebied en wipte de bal over de keeper heen. Het was nog even spannend wat het vervolg zou zijn en dus bleef Homma het speeltuig met zijn ogen volgen. Daarbij zag hij een paal die het web strak hield over het hoofd.

Op het second dat de bal by way of een Beveren-verdediger over de lijn rolde, knalde Homma met zijn hoofd op de paal. Het leverde hem een flinke bult op. Gelukkig kon de Japanner wel om lachen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Scroll to Top