Amerikaanse supporter doet het onmogelijke – Voetbal Worldwide


Sommige mensen hebben verborgen talenten. Dat lijkt zeker te gelden voor deze supporter van San Jose Earthquakes, die zaterdag tijdens de rust van het thuisduel met Portland Timbers een uitzonderlijke prestatie leverde.

In de rubriek ‘In de Kantlijn’ verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Uncommon, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Over de wedstrijd kunnen we kort zijn. Die eindigde in 0-0. Wat zich in de rust afspeelde, was een stuk opmerkelijker. Tijdens de halftime problem mochten drie supporters van de rand van het strafschopgebied proberen de bal zo dicht mogelijk bij de middenstip te schieten.

De eerste poging bereikte de middencirkel niet eens, de tweede kwam aardig in de buurt. En de derde? Die was perfec. Met militaire precisie legde de supporter de bal precies op de middenstip.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top