Anderlecht begint dramatisch aan nieuw seizoen in België – Voetbal Worldwide


Anderlecht is het nieuwe seizoen in België meteen met een domper begonnen. Het kon uit bij Union Sint-Gillis geen vuist maken en ging met 2-0 onderuit.

Anderlecht sloot het vorige seizoen af met een rampzalige elfde plaats, maar is het nieuwe seizoen web zo slecht begonnen. Union schoot uit de startblokken en kreeg al vroeg in de wedstrijd meerdere mogelijkheden om te scoren. Anderlecht had het geluk aan zijn zijde en overleefde de storm van Union, dat na ruim twintig minuten ook by way of Bart Nieuwkoop een grote kans kreeg. Anderlecht slaagde er maar niet in een vuist te maken, soms tot frustratie van coach Brian Riemer (foto). De openingsgoal van Dennis Eckert na een half uur kwam dan ook niet uit de lucht vallen.

De supporters van Anderlecht zagen met lede ogen aan hoe hun ploeg geen indruk wist te maken tegen Union. Ook Kasper Dolberg had alle moeite om zijn draai te vinden. De dubbele wissel van Riemer na een kleine zeventig minuten moest een slotoffensief inluiden, maar die kwam er niet. Diep in blessuretijd, in de 98e minuut, besliste Union de wedstrijd vanaf elf meter. En dus begint Union sterk aan het nieuwe seizoen, maar moet Anderlecht wéér scherven rapen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven