Antwerpse voip-aanbieder Cloud Group naar Nederland
Cloud Group, een Belgische aanbieder van voip-telefonie by way of de cloud, gaat de Nederlandse markt op. Vanuit Antwerpen wil het bedrijf by way of uitbreiding van de klantenkring in Noord-Brabant een begin maken op de Nederlandse markt.

Op dit second zijn alle hordes genomen om de Nederlandse markt te kunnen betreden, zoals nummeroverdrachten, laat marketingdirecteur Willem Acray vanuit zijn vakantieadres in Zuid-Frankrijk weten aan Computable.

Cloud Group levert een telefooncentrale in de cloud en biedt daarnaast een integratie in Microsoft Groups en crm- en erp-software van Odoo, Zoho en Filemaker Professional. Het gaat om 24-uursondersteuning.

Resultaten

Het bedrijf bedient naar eigen zeggen 20.000 gebruikers in België. Dat zijn vooral kleine en middelgrote bedrijven. In Nederland is onder meer kozijnen- en deurenfabrikant Belisol klant.

In 2022 behaalde het bedrijf een brutomarge van 1,8 miljoen euro. In 2019 was dat maar zo’n half miljoen. Dat resulteerde in 2022 in een winst (na belasting) van afgerond 700.000 euro. Naast de uitbreiding naar Nederland wil het bedrijf ook in België verder groeien.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top