Arsenal-aankoop Havertz mikpunt van spot na missers in MLS-challenge – Voetbal Worldwide


Arsenal-aanwinst Kai Havertz blijkt na zijn overstap van Chelsea nog niet over te lopen van zelfvertrouwen. Dat bleek wel tijdens de begin van de Amerikaanse oefencampagne van The Gunners in Washington DC.

In de rubriek ‘In de Kantlijn’ verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Uncommon, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Havertz was een van de Arsenal-spelers die in actie kwam tijdens de zogenaamde MLS Abilities Problem, waarbij Arsenal het opnam tegen een MLS All Star-team. De Duits worldwide, die voor 75 miljoen euro overkwam van Chelsea, deed mee aan een Cross and Volley Problem, waarbij hij voorzetten vanaf de flanken moest afwerken.

Het publiek in Washington werd bepaald niet verwend door Havertz, die de lachers op zijn hand kreeg in de Amerikaanse hoofdstad en daarna ook op social media: zeven van zijn zeven doelpogingen, waarbij Jurriën Timber een van de aangevers was, troffen geen doel.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Ook bij een andere problem in het stadion wilde het niet echt vlotten met de Duitser, die worstelde met zijn balaannames. Voor Arsenal-manager Mikel Arteta is het te hopen dat Havertz komende nacht weer van een betere kant laat zien. Dan spelen de Londenaren op hetzelfde veld een oefenwedstrijd tegen het MLS All Star-team.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven