Arsenal komt met beloning voor Saka – Voetbal Worldwide


De kogel is door de kerk: Arsenal heeft het contract van Bukayo Saka verlengd. De aanvaller tekent een nieuwe en sterk verbeterde verbintenis in het Emirates Stadium.

Verrassend is dat niet, omdat de verlenging van Saka al meerdere malen werd aangekondigd in de Engelse media. Arsenal beloont hem voor zijn sterke ontwikkeling en bijdrage dit seizoen. Saka was dit seizoen verantwoordelijk voor dertien doelpunten en elf assists in 37 Premier League-wedstrijden. Volgens Engelse media gaat Saka nu jaarlijks vijftien miljoen pond verdienen. Omgerekend is dat ruim zeventien miljoen euro.

Saka had bij Arsenal nog een contract tot de zomer van 2024. Daar komen nu drie jaren bij: tot 2027. Zeker is dat Arsenal zich in ieder geval verzekert van een veel hogere transfersom, mochten de Londenaren besluiten om Saka te verkopen. Concreet speelt er voor zover bekend niets.

‘Het is geweldig voor de membership dat Bukayo zijn contract verlengd heeft. Het behouden van onze beste jonge talenten is de sleutel tot onze vooruitgang en Bukayo vertegenwoordigt een heel belangrijk onderdeel van ons crew. Nu en in de toekomst’, zegt Arsenal-manager Mikel Arteta.

Saka was dit seizoen exhausting op weg naar de landstitel met Arsenal, maar tijdens het slot van het seizoen werd de membership ingehaald door Manchester Metropolis, dat afgelopen weekend kampioen van Engeland werd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven