AXI Group previous strategie en organisatie aan
Het snelgroeiende Belgisch-Nederlandse AXI Group gaat zijn strategie aanpassen om de verdere expansie te ondersteunen. Het it-bedrijf wordt in twee afzonderlijke entiteiten georganiseerd. AXI Software program richt zich op softwareproducten en diensten, terwijl het grotere AXI Digital de focus legt op digitale transformatie en bredere it-dienstverlening.

De opdeling stelt AXI in staat om in te spelen op nieuwe technologie├źn en concurrentie. Ook kan het zo klanten, waaronder De Bijenkorf, Intergamma (Gamma en Karwei), Hans Anders, de Raad van State en Renewi, beter helpen in hun digitale transformatie.

Sinds de instap van investeerder Strada Companions expandeert AXI snel. De omzet zal dit jaar met 31 procent stijgen tot ongeveer 102 miljoen euro, met meer dan twaalf miljoen euro ebitda-winst. Een deel van die groei is organisch, de relaxation volgt uit de overnames van Tilroy (retail-erp-software) uit het Vlaamse Aartselaar en de twee it-dienstverleners InterIT uit Wetteren en ITP Group uit Oss.

Om nieuwe strategie mee uit te bouwen, staat Ron van den Broek vanaf 30 oktober aan het roer als ceo van AXI Software program. Hij bekleedde eerder dezelfde functie bij van Keylane en heeft een brede ervaring in de saas-industrie. Paul Peeters, die de afgelopen zestien jaar de AXI Group leidde, wordt ceo van het nieuwe onderdeel AXI Digital.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven