AXS Guard opent kantoor in Nederland
AXS Guard, de Mechelse leverancier van cybersecurity-oplossingen, kondigt de opening van een kantoor in Nederland aan. Daarbij is Mike Koehorst benoemd tot salesmanager voor de Nederlandse markt.

Het nieuwe kantoor, gevestigd in Noord-Holland, markeert een belangrijke mijlpaal in de Europese expansie van AXS Guard. ‘Het benadrukt zowel ons engagement om onze bestaande companions en klanten in Nederland nog beter van dienst te zijn, als onze ambitie om nieuwe companions aan te trekken die de noodzaak begrijpen van direct inzetbare, kant-en-klare cybersecurity-oplossingen’, vult Alex Ongena, zaakvoerder van het bedrijf, aan.

Latest onderzoek, uitgevoerd door Computable in samenwerking met Enigma Analysis, wijst uit dat het Nederlandse midden- en kleinbedrijf de komende jaren meer price range vrijmaakt voor cybersecurity. Dit komt doordat dit section beseft dat het een steeds aantrekkelijker doelwit is geworden voor hackers. Maar, stelt Ongena, midden- en kleinbedrijven beschikken niet over de middelen die grote bedrijven wel hebben. Vaak worden ad-hoc-oplossingen aangeboden die zich slechts op specifieke problemen richten, zonder oog voor het grotere geheel. Hij beweert dat AXS Guard met zijn ‘Observe & Defend’-aanbod deze doelgroep wel een goedwerkende, kant-en-klare totaaloplossing kan aanbieden.

Mike Koehorst en Cybersec

Tegen eind 2024 wil het in 1996 gestarte bedrijf in Mechelen vijfentwintig nieuwe Nederlandse partnerschappen te hebben gesloten. De pas aangestelde Mike Koehorst is verantwoordelijk voor het stimuleren van de groei en ontwikkeling van onze activiteiten op de Nederlandse markt.  

AXS Guard zal aanwezig zijn op Cybsersec Netherlands 2023 (1 & 2 november, Utrecht).

Laat een reactie achter

Scroll naar boven