Azerion Vrouwen Eredivisie verwelkomt twee golf equipment en voert nieuwe regeling in – Voetbal Worldwide


De Azerion Vrouwen Eredivisie verwelkomt in het seizoen 2024/25 twee nieuwe golf equipment, zo is bekend geworden op de web site van de competitie. NAC Breda en De Graafschap treden toe en breiden daarmee het deelnemersveld uit.

Door het toetreden van NAC en De Graafschap wordt het huidige deelnemersveld van twaalf uitgebreid naar veertien. Daarmee zit de Nederlandse vrouwencompetitie steeds meer in de carry, aangezien er met Telstar ook aan het start van het huidige seizoen een membership bijkwam.

‘Zowel bij De Graafschap als NAC Breda hebben we er vertrouwen in dat de vrouwenafdeling op een goede en volledig ge├»ntegreerde wijze onderdeel zal worden van de betaald voetbalorganisatie. Dit biedt het vrouwenvoetbal de kans om zowel sportief als professioneel een sterke ontwikkeling te realiseren. We kijken dan ook uit naar de komst van deze twee nieuwe deelnemers’, klinkt het.

Nieuwe regeling
Naast dat er twee golf equipment bij gaan komen, wordt er nog een andere verandering doorgevoerd vanaf het komende seizoen. Er zal een promotie/degradatieregeling in werking gaan treden. Een dergelijke regeling als die we kennen uit de Eredivisie was er tot op heden nog niet in de Azerion Vrouwen Eredivisie.

Scroll to Top