Barça maakt tegenstander bekend voor traditionele seizoensopener – Voetbal Worldwide


Barcelona heeft woensdag bevestigd dat Tottenham Hotspur de tegenstander wordt in de strijd om de Trofeu Joan Gamper, een duel waarmee Barça sinds 1966 elk nieuw seizoen inluidt. De wedstrijd wordt gespeeld in het Olympisch Stadion Lluís Companys.

Barcelona ontvangt Tottenham op dinsdag 8 augustus in het tijdelijke onderkomen op de berg Montjuïc in Barcelona. De Catalanen spelen daar komend seizoen hun thuiswedstrijden omdat Camp Nou onder handen wordt genomen voor een flinke renovatie.

De kampioen van Spanje vliegt voor de strijd om de Trofeu Joan Gamper naar de Verenigde Staten voor een serie oefenwedstrijden. In de VS staan duels op de planning met Juventus, Arsenal, Actual Madrid en AC Milan. Het nieuwe seizoen in La Liga begint voor Barça met een uitduel bij Getafe op 13 augustus.

Vorig jaar augustus was het Mexicaanse UNAM de tegenstander bij de traditionele seizoensopener voor de Catalaanse grootmacht. Frenkie de Jong was toen een van de doelpuntenmakers bij de 6-0 zege. De laatste Nederlandse membership die door Barcelona werd uitgenodigd voor de Trofeu Joan Gamper was PSV in 2000. De Eindhovenaren verloren toen met 2-1 in Camp Nou.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top