Bayern wacht na botsing met de paal gespannen op nieuws over Kane – Voetbal Worldwide


Bayern München wacht gespannen op meer nieuws over topscorer Harry Kane, die zaterdag in de 2-5 overwinning op Darmstadt 98 maar weer eens een report brak, maar na een ongelukkige botsing met de paal ook geblesseerd uitviel.

Bayern wacht na botsing met de paal gespannen op nieuws over Kane
© Professional Photographs

Bij een 1-4 tussenstand wipte Jamal Musiala de bal op de lat, waarna Kane er alles aan deed om de rebound binnen te tikken. Dat lukte echter niet. De spits botste met de paal en kwam met zijn linkervoet in het zijnet huge te zitten, waarna hij zijn enkel verdraaide. Kane moest zich hierna laten vervangen door Eric Maxim Choupo-Moting.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Op het second is er nog niet veel duidelijk over de ernst van de kwetsuur. ‘Harry heeft zijn enkel verdraaid en heeft er sinds zijn wissel ijs op gehouden’, zei Thomas Tuchel na afloop. ‘Meer nieuws hebben we op dit second niet. We moeten het afwachten en hopen dat het niets ernstigs is.’

Bayern komt over twee weken pas weer in actie: de competities komen na dit weekend stil te liggen vanwege een interlandbreak. Het is de bedoeling dat Kane daarin met Engeland gaat oefenen tegen Brazilië en België, maar het is dus hoogst onzeker of de spits voor die duels zal gaan afreizen.

Report
Voor zijn blessure had Kane in Darmstadt nog geschiedenis geschreven. De topscorer van de Bundesliga was verantwoordelijk voor de 1-2, wat zijn 31ste competitiedoelpunt van het seizoen betekende. Hij ging daarmee Uwe Seeler voorbij als de man met de meeste objectives in zijn eerste jaar in de Bundesliga. Seeler maakte er in dienst van Hamburger SV ooit dertig in zijn debuutseizoen.

Kane is nu nog tien doelpunten van het report van Robert Lewandowski, die de meeste objectives ooit in één Bundesliga-seizoen maakte, verwijderd. Er staan voor Bayern nog acht competitiewedstrijden op de rol. Kane hoopt dat hij deze duels ook allemaal kan gaan spelen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video’s


Scroll to Top