BCNL nomineert 30 blockchain-kanshebbers | Computable.nl
Blockchain Netherlands (BCNL) Basis heeft de genomineerden bekendgemaakt voor de Dutch Blockchain Awards 2023. In totaal dertig projecten verdeeld over zes categorieën maken nog kans om een prijs te winnen. De winnaars staan woensdag 15 november op het podium tijdens de Dutch Blockchain Week.

De Dutch Blockchain Awards worden dit jaar voor de vierde keer uitgereikt. De afgelopen weken hebben BCNL, een group voor blockchain-, crypto- en dlt-startups/-scale-ups in Nederland, en Computable, dat mediapartner van de Dutch Blockchain Awards is, vele inzendingen binnengekregen. De selectiecommissie heeft vervolgens hieruit de finalisten geselecteerd. Daarbij is gekeken naar relevantie, influence, publicity, tech readyness en andere factoren. De genomineerden in de categorie BCNL Neighborhood Award werden geselecteerd op foundation van hun betrokkenheid bij de group en de mate dat er publicity is gecreëerd.

Met het bekendmaken van de genomineerden start er ook een stemproces. De publieksstem bepaalt volledig wie er in de zes categorieën gaan winnen. Stemmen op de genomineerden van de Blockchain Awards 2023 kan tot en met maandag 30 oktober 2023. De winnaars maken we op woensdag 15 november tijdens de Dutch Blockchain Week bekend.

Dit zijn de genomineerden Dutch Blockchain Awards 2023:Laat een reactie achter

Scroll naar boven