‘Begrijp niet dat er geen VAR is’ – Voetbal Worldwide


Barcelona gained zondagavond met minimaal verschil (2-3) van Barbastro, een membership op het vierde niveau in Spanje. Na afloop heeft Barça-trainer Xavi een hoop aan te merken, op zijn ploeg en op de leiding.

Volgens Xavi speelde zijn ploeg een uiterst moeizame wedstrijd. ‘Het was een hele moeilijk eerste helft, maar dit soort wedstrijden zijn altijd lastig. Het komt door een gebrek aan concentratie, maar we zitten in de volgende ronde en dat was het doel’, vertelt hij aan Marca.

Een op het oog zuiver doelpunt van João Félix werd afgekeurd wegens buitenspel en de coach richt na afloop dan ook zijn pijlen op scheidsrechter Pulido Santana. ‘Ik weet niet wie hem heeft aangesteld, maar hij maakte de wedstrijd hoogstpersoonlijk lastig.’

‘Ze hebben me verteld dat de treffer gewoon geldig was. Het is heel jammer dat er in deze ronde van de beker geen VAR is. Dat begrijp ik niet. Zelfs bij dit soort stadions zou er een videoscheidsrechter moeten zijn.’

Over tegenstander Barbastro heeft Xavi niets meer dan lovende woorden over. ‘Hun spel verbaasde mij niet, need ook tegen Almería speelden ze zo agressief. Zeker na dat doelpunt drongen ze erg aan. Ze hebben ons goed behandeld en ik wens ze dan ook het allerbeste’, sluit Xavi af. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven