Beitar Jerusalem kan Europees voetbal vergeten door pitch invasion – Voetbal Worldwide


Een pitch invasion is Beitar Jerusalem duur komen te staan. De membership uit Israël received de nationale beker, waarna de followers massaal het veld opkwamen. De voetbalbond heeft Beitar nu gestraft en de kans is groot dat verliezend finalist Maccabi Netanya het Europese ticket krijgt.

Beitar en Netanya troffen elkaar op 23 mei in de finale van de Israel State Cup. Door objectives van Ion Nicolaescu, Fred Friday en Yarden Shua was Beitar met maar liefst 0-3 te sterk en dat werd groots gevierd. Er werd vuurwerk afgestoken op het veld en de ceremonie werd onderbroken, waardoor president Isaac Herzog zelfs onder begeleiding het veld af moest.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

De prijs die Beitar, één van de populairste golf equipment van Israël, daarvoor moet betalen is een dure: de membership zou de Convention League ingaan, maar omdat de followers het veld opkwamen, heeft de Israëlische bond daar een stokje voor gestoken. De kans is groot dat Netanya alsnog Europa in magazine.

Mocht het in de toekomst weer gebeuren dat followers massaal het veld opkomen, dan zou Beitar zomaar een puntenstraf kunnen krijgen en verbannen worden uit de State Cup, melden media in dat land.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven