Bekende acteur krijgt celstraf vanwege seksuele berichtenDe Nederlandse acteur Thijs Römer moet een maand de gevangenis in omdat hij seksuele gesprekken heeft gevoerd met minderjarige meisjes. Ook moet hij een taakstraf van 240 uur doen, dus verplicht ergens werken.

De acteur is bekend van collection en movies, zoals Alles is Familie, Kapitein Rob en het geheim van professor Lupardi en Dik Trom.

Grensoverschrijdend

Vorig jaar beschuldigde een jonge vrouw Thijs Römer van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Dat is wanneer iemand iets tegen je zegt, aan je zit, of dingen stuurt die met seks te maken hebben en die je niet fijn vindt. Bij de jonge vrouw gebeurde dat een aantal jaar geleden. Zij was toen 14 jaar.

Daarna meldden ook twee andere jonge vrouwen zich. Ze waren alle drie tussen de 14 en 16 jaar toen het gebeurde. De acteur zat in WhatsApp-groepen met de meisjes. Ze voerden seksuele gesprekken en hij vroeg ze om naaktfoto’s. Hij stuurde zelf ook foto’s van zijn geslachtsdeel.

Fan

De meisjes waren heel erg fan van de acteur en keken tegen hem op. Volgens de rechter heeft hij daar misbruik van gemaakt. Hij zou een van de meisjes hebben beloofd dat ze in een movie zou mogen spelen als ze hem naaktfoto’s stuurde.

Een volwassene magazine geen seksuele foto’s en berichten sturen naar kinderen of jongeren. Daarom krijgt de acteur nu dus straf.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top