Benzema maakt wereldgoal bij debuut – Voetbal Worldwide


Karim Benzema heeft ook in Saoedi-Arabië zijn naam gevestigd. De winnaar van de Ballon d’Or schoot bij zijn debuut voor Al-Ittihad direct met scherp. En ook nog eens op hele fraaie wijze.

Deze zomer maakte Benzema de switch naar Saoedi-Arabië. Na een dienstverband van veertien seizoenen trok de spits de deur van Actual Madrid achter zich dicht. Al-Ittihad verleidde het 35-jarige clubicoon met een gigantisch contract. Benzema tekende voor twee seizoenen.

Of Benzema de tweehonderd miljoen euro netto per seizoen waard is, moet misschien nog blijken, maar tijdens zijn debuut liet hij direct zijn kwaliteiten zien. Tegen Al-Taraji zullen de sjeiks zich in ieder geval in de handen gewreven hebben. De Fransman kreeg namelijk het publiek in extase.

Bij een gelijke stand ging Benzema in de tweede helft op avontuur. Op karakteristieke wijze schoof hij met de bal naar binnen, om vervolgens uit te halen. Op fraaie wijze landde de bal in de bovenhoek. Het betekende de winnende treffer (2-1).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven