Berghuis ook niet inzetbaar bij return tegen Villa – Voetbal Worldwide


Ajax kan donderdagavond tijdens de return in de achtste finales van de Convention League tegen Aston Villa nog altijd geen beroep doen op Steven Berghuis. De wedstrijd op Villa Park komt te vroeg voor de vice-aanvoerder van de Amsterdammers.

Berghuis (32) miste door een knieblessure al de afgelopen vier competitiewedstrijden en ontbrak in het thuisduel met Aston Villa (1-1). De 46-voudig worldwide stapt woensdag ook niet in het vliegtuig naar Engeland voor de return tegen de nummer vier van de Premier League.

Ajax-aanvoerder Steven Bergwijn is er ook niet bij tegen Villa. Silvano Vos en Mika Godts keren wel terug bij de selectie. Beide jongelingen stonden in de afgelopen tijd aan de kant met blessures. Tristan Gooijer is geschorst voor de tweede wedstrijd tegen Villa na zijn rode kaart in de Johan Cruijff Enviornment.

De volledige selectie van Ajax:

Diant Ramaj, Gerónimo Rulli, Remko Pasveer, Devyne Rensch, Anton Gaaei, Jorrel Hato, Ahmetcan Kaplan, Jakov Medić, Borna Sosa, Josip Šutalo, Jordan Henderson, Kenneth Taylor, Sivert Mannsverk, Branco van den Boomen, Silvano Vos, Kian Fitz-Jim, Benjamin Tahirović, Brian Brobbey, Chuba Akpom, Carlos Forbs, Julian Rijkhoff, Kristian Hlynsson en Mika Godts

Scroll naar boven