‘Beter in alles dan wat ik ooit heb gezien’ – Voetbal Worldwide


Paul Scholes is bijzonder complimenteus over Jude Bellingham, die een geweldige begin van het seizoen beleeft bij Actual Madrid. De middenvelder bleef vrijdagavond op de financial institution bij Engeland in een oefenduel met Australië.

Bellingham kreeg rust in de oefenwedstrijd op Wembley, maar dinsdagavond zal hij ongetwijfeld in actie komen voor The Three Lions in de kraker tegen Italië. De inzet bij de herhaling van de afgelopen EK-finale is de koppositie in Groep C van de EK-kwalificatiereeks.

Scholes verwacht dat Engeland nog heel veel plezier gaat beleven aan Bellingham, die voor Actual in tien officiële duels dit seizoen tien keer heeft gescoord. ‘Ik denk dat Bellingham, gezien zijn leeftijd en wat hij tot nu toe heeft laten zien in zijn prille carrière, beter is dan alles wat ik ooit heb gezien’, zei de voormalig Engels worldwide en oud-speler van Manchester United tegen TNT Sports activities.

‘Wij (Manchester United, purple.) waren heel dicht bij het contracteren van hem, maar Bellingham besloot destijds naar Dortmund te gaan, wat een goede zet bleek, gezien zijn ontwikkeling in de afgelopen jaren’, aldus Scholes. Bellingham verhuisde in de zomer van 2020 van Birmingham Metropolis naar Borussia Dortmund en tekende afgelopen zomer bij Actual Madrid.

‘Dat was een heel moedige zet van hem, maar hij is enorm vastberaden, zo professioneel en heeft zo veel expertise. Het is ongelooflijk, maar hij heeft het temperament dat daarbij hoort. Niets lijkt hem van zijn stuk te kunnen brengen’, besluit Scholes.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top