‘Bijna iedereen gesproken, behalve Simeone’ – Voetbal Worldwide


João Félix zorgde zondagavond tegen nota bene zijn huidige werkgever, Atlético Madrid, voor de winnende goal. De Portugees die wordt verhuurd aan Barcelona deelde na afloop een sneer uit aan Atlético-trainer Diego Simeone.

Félix werd vorig jaar voor een half jaar verhuurd aan Chelsea en maakte afgelopen zomer op huurbasis de overstap naar directe concurrent Barcelona. De 24-jarige aanvaller zou niet goed liggen bij Atlético-coach Simeone. 

Na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen zijn oude werkgever is Félix duidelijk over de situatie. ‘Ik kan heel goed omgaan met bijna alle Atlético-spelers, ik wens ze het allerbeste, ik hou veel van ze. Ik heb met bijna iedereen gesproken, maar niet met Simeone.’

‘Elke week praten mensen over mij, ik ben altijd onderwerp van gesprek. Ik blijf zelf stil. Ik luister niet naar wat ze zeggen. Ik ben hier om een betere speler te worden en wil mijn membership en ploeggenoten bedanken dat ze me zo goed hebben opgevangen.’ 

Simeone zelf wilde vooraf niet reageren op vragen over zijn oud-speler en ook na de wedstrijd weigerde de Argentijn in te gaan op het ondewerp. ‘João Félix? Ik praat wel over wat wij hebben gedaan, over de goede tweede helft.’ 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top