Blind maakt na briljant hakje eerste objective voor Girona – Voetbal Worldwide


Daley Blind heeft zijn eerste doelpunt in dienst van Girona te pakken. De Nederlander promoveerde een briljant hakje van ploeggenoot Justin tot treffer.

Girona oefende zaterdagavond tegen Blackburn Rovers. Christhian Stuani was verantwoordelijk voor de openingstreffer. Vijf minuten later verdubbelde Victor Tsigankov de rating na een goede actie van voormalig PSV’er Savio. Voor rust deed Blackburn through Harry Leonard wat terug.

De vierde treffer van de avond kwam op naam van Blind. Hij zag zijn ploeggenoot een actie naar binnen maken, kroop uit zijn rug weg en kreeg middels een hakbal een splijtende cross door de defensie. Na een aanname schoot de verdediger de bal overtuigend in de hoek. Blackburn scoorde daarna nog eenmaal, maar Girona received het duel uiteindelijk met 3-2.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Blind zit op dit second in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De verdediger ruilde Bayern München deze zomer in voor Girona. Woensdag staat een duel met Napoli op het programma, zondag is Lazio de tegenstander en zes dagen later begin Girona de competitie tegen Actual Sociedad.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven