Blunderende Cillessen behoudt vertrouwen Meijer – Voetbal Worldwide


Jasper Cillessen staat zondag gewoon onder de lat bij NEC. AZ is te gast in De Goffert voor de laatste wedstrijd van het reguliere competitieseizoen in Nijmegen.

Cillessen stond in het middelpunt van de belangstelling na twee flaters van jewelste. Tegen SC Heerenveen werd dat de ploeg ook fataal, zijn misser in de vorige wedstrijd bij FC Twente leidde niet tot een tegendoelpunt. Coach Rogier Meijer houdt huge aan de ervaren sluitpost die afgelopen zomer met veel verwachtingen terugkeerde in zijn geliefde Waalstad.

‘We hebben een prima gesprek gehad’, aldus Meijer, die tegen dagblad De Gelderlander vertelde dat hij en Cillessen hadden gehad over de onzekere indruk die hij in Enschede maakte. Echt twijfelen deed de coach niet. ‘Ik heb niet serieus overwogen om Jasper te passeren. Ik heb nog steeds vertrouwen in zijn kwaliteiten. Hij zit in een moeilijke fase, dat heeft hij zelf ook gezegd, en daar moet hij even doorheen zien te komen.’

Na de wedstrijd tegen AZ sluit NEC de Eredivisie internet als vorig seizoen af met een wedstrijd tegen Fortuna Sittard. De mannen in het rood-zwart-groen, voor deze speelronde terug te vinden op de tiende plaats, hebben nog een kleine kans op het bereiken van de play-offs om Europees voetbal, maar daarvoor moet wel alles meezitten.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven