Bordeaux-speler Elis ontwaakt uit kunstmatige coma – Voetbal Worldwide


Goed nieuws over Alberth Elis: de aanvaller van Bordeaux is ontwaakt uit zijn coma. Dat blijkt uit een verklaring van de familie.

Elis raakte afgelopen weekend bewusteloos in de wedstrijd tegen Guingamp en werd sindsdien in een kunstmatige coma gehouden. Vier dagen later is hij daaruit ontwaakt. De familie van de speler heeft inmiddels een verklaring afgegeven. Daarin staat dat Elis ‘geleidelijk’ herstelt en de komende dagen ‘cruciaal’ zijn. De Hondurese spits reageert wel wanneer er met hem gecommuniceerd wordt. ‘Alberth is een vechter. We laten jullie weten als er iets aan zijn situatie verandert.’ 

Elis (24) raakte afgelopen zaterdag bewust na een borsing met een tegenstander.. Na zijn coma zal hij in ieder geval een MRI moeten ondergaan, om te onderzoeken of er permanente schade is. Bordeaux bood al psychologische hulp aan de spelers en staf aan.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Scroll naar boven