Bosz is kraakhelder over inzetbaarheid Teze, twijfels over Veerman – Voetbal Worldwide


Peter Bosz weet nog niet of Joey Veerman donderdagavond in actie kan komen tegen SC Heerenveen. Wel was de coach van PSV duidelijk over de inzetbaarheid van Jordan Teze.

Teze moest zondag al vroeg de strijd staken in de topper tegen Feyenoord (1-2). De 24-jarige verdediger werd in een duel exhausting geraakt door Quilindschy Hartman. Maandag openbaarde de Oranje-international dat hij zich niets meer kon herinneren van het duel in De Kuip. Tegen Heerenveen zal Teze daarom nog niet spelen. ‘Daar zijn protocollen voor’, vertelde Bosz tijdens zijn perspraatje.

Veerman viel zondag eveneens uit met een blessure. De 25-jarige middenvelder liet zich achttien minuten voor tijd vervangen door André Ramalho. De kwetsuur van de Volendammer is minder ernstig, maar Bosz kon woensdag nog geen uitsluitsel geven over zijn meespelen tegen Heerenveen. ‘Nog één coaching en dan weet ik of Veerman kan spelen’, verklaarde coach van PSV.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top