Boultam verlaat Serie A zonder speeltijd – Voetbal Worldwide


Reda Boultam trok in 2018 naar Italië, maar zal voorlopig moeten wachten op zijn eerste speelminuten in de Serie A. De middenvelder met een verleden bij Ajax sprak tegenover VI uit dat hij er een laborious hoofd in had dat hij ook daadwerkelijk een kans zou krijgen bij Salernitana dit seizoen. Die verwachting komt uit: Boultam heeft de membership verlaten voor een avontuur in Slovenië.

Boultam tekent een driejarig contract bij kampioen Olimpija Ljubljana, uitkomend in de play-offs van de Europa League. Zo voegt hij een vierde land toe aan zijn cv. Boultam genoot zijn jeugdopleiding bij Ajax, maar vertrok voordat hij de hoofdmacht bereikte naar Cremonese uit Italië. Hij ging vervolgens naar Triestina, om daarna Salernitana als werkgever te krijgen.

Na de promotie van Salernitana, tussendoor speelde Boultam nog voor Cosenza en NK Istra uit Kroatië, kreeg Salernitana in een klap een nieuwe coach, directeur en eigenaar. Iedereen die mooie plannen voor Boultam had geschetst, was plots verdwenen. ‘Tja, dat was finest wel klote voor mij’, reageerde hij bij VI.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top