Brighton shopt weer in Zuid-Amerika en wint strijd om Argentijns expertise – Voetbal Worldwide


Brighton & Hove Albion heeft de komst van Valentin Barco afgerond. De talentvolle Argentijnse vleugelspeler komt voor ongeveer negen miljoen euro over van Boca Juniors.

Brighton volgde Barco volgens Engelse media al maanden en heeft afgelopen week positieve gesprekken gevoerd met Boca over het negentienjarige expertise, die ook in de belangstelling van Manchester Metropolis stond. Supervisor Roberto De Zerbi drong aan op de komst van de linkspoot, omdat de Ecuadoraanse linksback Pervis Estupiñán internet terug is van een blessure en er geen echte concurrent voor hem is in de selectie.

Barco is zeker niet de eerste speler uit Zuid-Amerika die Brighton aantrekt. De membership van doelman Bart Verbruggen en verdedigers Jan Paul van Hecke en Joël Veltman scoutte al vaker succesvol in het continent, met Moisés Caicedo als belangrijkste voorbeeld. De 22-jarige middenvelder uit Ecuador verkaste afgelopen zomer voor een recordbedrag naar Chelsea.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Scroll naar boven