Brokstukken gevonden vlakbij plek waar duikboot vermist raakteTijdens de zoektocht naar de vermiste duikboot die op weg was naar de Titanic zijn brokstukken gevonden. Volgens de Amerikaanse kustwacht zijn de brokstukken gevonden vlakbij het wrak van de Titanic.

Het is niet zeker of die ook van de duikboot zijn. Dat wordt nu onderzocht.

Vandaag is dus een belangrijke dag in de zoektocht. De hele dag zijn vliegtuigen, schepen en duikboten druk aan het zoeken voor de kust van Canada. Ze denken dat de vermiste duikboot Titan hier ergens moet zijn.

De afgelopen dagen was er meerdere keren gebonk te horen onder water. Maar de zoekers weten niet of dat geluid van de duikboot vandaan kwam.

De vijf mensen aan boord hadden voor vier dagen aan zuurstof. Nu is het dag vijf. De Canadese kustwacht is bang dat de zuurstof nu op is. Maar volgens wetenschappers is dat nog niet zeker.

De reddingswerkers hebben dus veel haast. De kans dat het goed afloopt wordt steeds kleiner, zeker nu er ook brokstukken zijn gevonden. Maar toch hopen ze de duikboot nog te vinden, voordat de zuurstof echt op is.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven