ChatGPT biedt on-line psychologische hulp? 1 april!Groot nieuws was het zaterdagochtend, een wereldwijde scoop van Computable: ChatGPT biedt ict’er on-line psychologische hulp. ‘Te mooi om waar te zijn’, ‘discutabel’ en ‘gevaarlijk’ zijn enkele reacties die dit nieuws losmaakte. De oplettende lezer kon weten dat, naast de auteursnaam, het ook nog 1 april was. Een 1-aprilgrap dus!

De opzet was interessant, need de redactie van Computable heeft de desbetreffende 1-aprilgrap door ChatGPT zelf laten schrijven. Redacteur Diederik Toet heeft het ai-systeem, na het opgeven van specifieke instructies, het artikel laten schrijven. Vervolgens zijn slechts enkele woorden aangepast of geschrapt. Het gehele proces hoe ChatGPT tot de grap kwam, wordt nu stapsgewijs toegelicht.

“Geloofwaardige 1-aprilgrappen met als thema zakelijke ICT”

Computable: Verzin drie geloofwaardige 1-aprilgrappen met als thema zakelijke ICT

ChatGPT: Natuurlijk, hier zijn drie ideeën voor 1-aprilgrappen met als thema zakelijke ICT:

 1. Het nieuwe AI-stemassistentieprogramma
  De grap: Maak bekend dat er een nieuw AI-stemassistentieprogramma beschikbaar is dat alle taken van werknemers kan overnemen. Het programma heeft de mogelijkheid om alle e-mails te lezen, vergaderingen bij te wonen en zelfs telefoongesprekken te voeren. Als gevolg hiervan hoeven werknemers niet langer op kantoor te komen en kan het programma hun werk overnemen.
 2. De virtuele ‘niet-storen’-bril
  De grap: Maak bekend dat er een nieuwe virtuele bril is ontworpen die werknemers kunnen dragen om hun collega’s te laten weten dat ze niet gestoord willen worden tijdens het werken. De bril zendt een signaal uit naar hun collega’s dat de persoon aan het werk is en niet gestoord wil worden. Als extraatje kan je zeggen dat de bril een virtuele wereld creëert waarin de drager kan werken zonder enige afleiding van de buitenwereld.
 3. De “Slimme” Stroomkabel
  De grap: Maak bekend dat het bedrijf een nieuwe “slimme” stroomkabel heeft ontwikkeld die oplicht wanneer de laptop oververhit raakt. De kabel heeft een thermische sensor die de temperatuur van de laptop meet en op foundation hiervan kleurveranderingen op de kabel produceert. Als de laptop te heat wordt, gaat de kabel bijvoorbeeld rood knipperen om aan te geven dat de laptop te heet is en moet worden uitgeschakeld.

Computable: Verzin vijf andere 1-aprilgrappen met als thema zakelijke ICT. Gebruik de deelthema’s ChatGPT, datalekken en e-wallets

ChatGPT: Natuurlijk, hier zijn vijf further 1-aprilgrappen met als thema zakelijke ICT, elk gericht op een van de deelthema’s ChatGPT, datalekken en e-wallets:

 1. ChatGPT brengt holografische assistentie
  De grap: ChatGPT kondigt aan dat het bedrijf een nieuwe functie zal introduceren waarmee gebruikers hun assistent in holografische vorm kunnen zien. Gebruikers kunnen met hun assistent communiceren through een holografische projectie, waardoor het lijkt alsof ze daadwerkelijk aanwezig zijn in de kamer.
 2. “Datalektraining” voor werknemers
  De grap: Maak bekend dat het bedrijf een nieuwe coaching voor werknemers zal introduceren om hen te leren hoe ze het beste gegevenslekken kunnen veroorzaken. De coaching zal hen bijvoorbeeld leren hoe ze gevoelige informatie through e-mail kunnen versturen, hoe ze wachtwoorden moeten delen en hoe ze onbeveiligde wifi-netwerken moeten gebruiken. Dit natuurlijk als een 1-aprilgrap om het belang van cybersecurity te benadrukken.
 3. De e-wallet die als een horloge werkt
  De grap: Stel je voor dat je je e-wallet als een horloge kunt dragen! De aangekondigde nieuwe e-wallet zal worden geproduceerd als een polshorloge en zal alle functies van een standaard e-wallet bevatten. Gebruikers kunnen eenvoudigweg de betaalgegevens scannen die op hun horloge worden weergegeven en hun betaling voltooien.
 4. ChatGPT vertaalt menselijke emoties
  De grap: ChatGPT heeft aangekondigd dat het bedrijf nu menselijke emoties kan vertalen in chatberichten. Het AI-systeem zal in staat zijn om de gevoelens van de persoon aan de andere kant van de chat te identificeren en deze gevoelens te vertalen in emoji’s of zelfs een persoonlijke GIF die previous bij hun emotie.
 5. “Onzichtbare” e-wallet
  De grap: Het bedrijf kondigt de lancering aan van een nieuwe “onzichtbare” e-wallet, die kan worden geactiveerd door een speciale aanraking op de telefoon of op het computerscherm. Gebruikers hoeven geen fysieke portemonnee of telefoon bij zich te hebben, aangezien de e-wallet volledig onzichtbaar is en alleen toegankelijk is door middel van deze geheime aanraking.

Computable: verzin vijf andere 1-aprilgrappen met als thema’s zakelijke ICT en ChatGPT

ChatGPT: Natuurlijk, hier zijn vijf further 1-aprilgrappen met als thema’s zakelijke ICT en ChatGPT:

 1. ChatGPT biedt nu psychologische counseling
  De grap: ChatGPT heeft aangekondigd dat het bedrijf nu on-line psychologische counseling aanbiedt aan gebruikers. Het AI-systeem is getraind om gesprekken te voeren met gebruikers die behoefte hebben aan mentale gezondheidszorg en kan advies geven over hoe ze om kunnen gaan met stress, angst en depressie.
 2. ChatGPT wordt een muziekkanaal
  De grap: ChatGPT zal zich transformeren tot een muziekkanaal waar gebruikers kunnen luisteren naar AI-genererde muziek, gecomponeerd door het ChatGPT-systeem zelf. Het AI-systeem is getraind op het componeren van muziek in verschillende genres, waaronder klassiek, jazz en pop.
 3. ChatGPT zal toekomstige loterijnummers voorspellen
  De grap: ChatGPT heeft aangekondigd dat het AI-systeem nu in staat is om de toekomstige loterijnummers te voorspellen. Gebruikers kunnen simpelweg een chatbericht sturen naar ChatGPT met hun loterijnummer en het systeem zal hen voorzien van de toekomstige winnende nummers.
 4. ChatGPT wordt een datingapp
  De grap: ChatGPT zal zich transformeren tot een datingapp waar gebruikers kunnen communiceren met een AI-systeem dat is getraind om de ideale match voor hen te vinden. Het AI-systeem zal rekening houden met de persoonlijkheidskenmerken, interesses en voorkeuren van gebruikers om de perfecte match te vinden.
 5. ChatGPT verandert de spelling
  De grap: ChatGPT kondigt aan dat het AI-systeem vanaf nu de spelling van gebruikers zal veranderen om hen te helpen fouten te voorkomen. Gebruikers kunnen hun chatbericht typen zoals gewoonlijk, maar ChatGPT zal automatisch de spelling aanpassen om fouten te corrigeren en de berichten gemakkelijker te begrijpen te maken.

Computable: Schrijf een zakelijke journalistieke tekst waarin de volgende twee grappen worden gecombineerd.

“ChatGPT heeft aangekondigd dat het bedrijf nu menselijke emoties kan vertalen in chatberichten. Het AI-systeem zal in staat zijn om de gevoelens van de persoon aan de andere kant van de chat te identificeren en deze gevoelens te vertalen in emoji’s of zelfs een persoonlijke GIF die previous bij hun emotie.”

“ChatGPT heeft aangekondigd dat het bedrijf nu on-line psychologische counseling aanbiedt aan gebruikers. Het AI-systeem is getraind om gesprekken te voeren met gebruikers die behoefte hebben aan mentale gezondheidszorg en kan advies geven over hoe ze om kunnen gaan met stress, angst en depressie.”

ChatGPT:

ChatGPT kondigt revolutionaire nieuwe functies aan: emotievertaling en on-line counseling

ChatGPT heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf twee baanbrekende nieuwe functies heeft ontwikkeld voor zijn AI-chatbot-systeem. De eerste functie is de mogelijkheid om menselijke emoties te vertalen in chatberichten. Het AI-systeem zal in staat zijn om de gevoelens van de persoon aan de andere kant van de chat te identificeren en deze gevoelens te vertalen in emoji’s of zelfs een persoonlijke GIF die previous bij hun emotie. Dit zal de communicatie tussen gebruikers nog intuïtiever maken en hen in staat stellen hun emoties op een gemakkelijke manier te uiten.

De tweede nieuwe functie die ChatGPT aankondigt, is on-line psychologische counseling. Het AI-systeem is getraind om gesprekken te voeren met gebruikers die behoefte hebben aan mentale gezondheidszorg en kan advies geven over hoe ze om kunnen gaan met stress, angst en depressie. Deze functie is ontworpen om mensen te helpen die te maken hebben met mentale gezondheidsproblemen, maar misschien niet in staat zijn om persoonlijk met een therapeut te spreken. ChatGPT’s on-line counseling zal gebruikers in staat stellen om anoniem te spreken met een betrouwbaar en effectief AI-systeem dat hen kan helpen om te gaan met hun problemen.

“Deze twee nieuwe functies zijn een enorme stap voorwaarts voor ons bedrijf en voor de manier waarop mensen communiceren”, aldus de CEO van ChatGPT. “Ons AI-systeem wordt steeds geavanceerder en kan steeds beter worden afgestemd op de behoeften van onze gebruikers. We zijn trots op wat we hebben bereikt en kijken ernaar uit om deze nieuwe functies aan onze gebruikers aan te bieden.”

ChatGPT zal de nieuwe functies in de komende weken uitrollen. Gebruikers kunnen zich aanmelden voor de on-line counseling door simpelweg een chatbericht te sturen naar ChatGPT. Het emotievertalingsysteem zal automatisch worden geactiveerd wanneer een gebruiker emoties uit in hun chatberichten. We zijn benieuwd naar de reacties van onze gebruikers op deze spannende nieuwe functies.

“Chat die menselijke emoties herkent waarvoor counseling nodig is”

Computable: Herschrijf deze tekst zodat de twee genoemde nieuwe functies een verband met elkaar hebben. Bijvoorbeeld door de on-line psychologische counseling aan te bieden zodra ChatGPT bij de persoon aan de andere kant van de chat menselijke emoties herkent waarvoor counseling nodig is.

ChatGPT:

ChatGPT kondigt revolutionaire nieuwe functie aan: emotiegestuurde on-line psychologische counseling

ChatGPT heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf een baanbrekende nieuwe functie heeft ontwikkeld voor zijn AI-chatbot-systeem. Het AI-systeem is nu in staat om menselijke emoties te herkennen en deze emoties te gebruiken om automatisch on-line psychologische counseling aan te bieden aan gebruikers die daar behoefte aan hebben. Dit zal de communicatie tussen gebruikers nog intuïtiever maken en hen in staat stellen om direct hulp te krijgen bij het omgaan met stress, angst en depressie.

De nieuwe functie van ChatGPT is ontworpen om mensen te helpen die te maken hebben met mentale gezondheidsproblemen, maar misschien niet in staat zijn om persoonlijk met een therapeut te spreken. Het AI-systeem is getraind om gesprekken te voeren met gebruikers die emoties uiten die wijzen op stress, angst of depressie en kan hen advies geven over hoe ze kunnen omgaan met hun problemen. Gebruikers die deze emoties uiten, krijgen automatisch een uitnodiging om on-line counseling te ontvangen.

“Dit is een enorme stap voorwaarts voor ons bedrijf en voor de manier waarop we AI-technologieën kunnen gebruiken om mensen te helpen”, aldus de CEO van ChatGPT. “Ons AI-systeem wordt steeds geavanceerder en kan steeds beter worden afgestemd op de behoeften van onze gebruikers. We zijn trots op wat we hebben bereikt en kijken ernaar uit om deze nieuwe functie aan onze gebruikers aan te bieden.”

ChatGPT zal de nieuwe functie in de komende weken uitrollen. Gebruikers kunnen emoties uiten in hun chatberichten en krijgen automatisch de mogelijkheid om on-line counseling te ontvangen als hun emoties wijzen op stress, angst of depressie. We zijn benieuwd naar de reacties van onze gebruikers op deze spannende nieuwe functie.

Computable: Voeg aan bovenstaande tekst praktijkvoorbeelden toe van een systeembeheerder, een chief data officer en een IT recruiter

ChatGPT:

ChatGPT’s nieuwe functie voor emotiegestuurde on-line psychologische counseling kan ook van grote waarde zijn voor IT-professionals zoals systeembeheerders, chief data officers (CIO’s) en IT-recruiters. Hieronder staan enkele praktijkvoorbeelden van hoe deze professionals de nieuwe functie van ChatGPT zouden kunnen gebruiken:

 • Systeembeheerders: Systeembeheerders zijn verantwoordelijk voor het beheren van de IT-infrastructuur van een bedrijf. Deze taak kan stressvol en veeleisend zijn, vooral als er zich onverwachte problemen voordoen. Met ChatGPT’s nieuwe functie kunnen systeembeheerders hun emoties uiten in hun chatberichten en automatisch toegang krijgen tot on-line counseling als hun emoties wijzen op stress of angst.
 • Chief Data Officers (CIO’s): CIO’s zijn verantwoordelijk voor het beheer van de IT-strategie en -beleid van een bedrijf. Deze taak vereist vaak het nemen van moeilijke beslissingen en kan leiden tot een hoge mate van stress en druk. Met ChatGPT’s nieuwe functie kunnen CIO’s hun emoties uiten en automatisch on-line counseling krijgen als hun emoties wijzen op stress of angst. Dit kan hen helpen om betere beslissingen te nemen en de prestaties van hun crew te verbeteren.
 • IT-recruiters: IT-recruiters zijn verantwoordelijk voor het vinden van de juiste kandidaten voor IT-vacatures. Deze taak kan soms frustrerend zijn, vooral als er geen geschikte kandidaten beschikbaar zijn. Met ChatGPT’s nieuwe functie kunnen IT-recruiters hun emoties uiten in hun chatberichten en automatisch toegang krijgen tot on-line counseling als hun emoties wijzen op stress of frustratie. Dit kan hen helpen om gefocust te blijven en betere beslissingen te nemen bij het vinden van de juiste kandidaten.

ChatGPT’s nieuwe functie voor emotiegestuurde on-line psychologische counseling is een welkome aanvulling voor IT-professionals die dagelijks te maken hebben met stressvolle situaties. Het is een slimme manier om de mentale gezondheid van IT-professionals te verbeteren en hen te helpen betere beslissingen te nemen en hun werk met meer vertrouwen en gemoedsrust uit te voeren.

Computable: Combineer de laatste twee outputteksten in een journalistiek artikel. Zakelijk, objectief en zonder bullets

ChatGPT:

ChatGPT, de AI-chatbot, heeft aangekondigd dat het bedrijf nu menselijke emoties kan vertalen in chatberichten. De nieuwe functie van ChatGPT stelt het AI-systeem in staat om de gevoelens van de persoon aan de andere kant van de chat te identificeren en deze gevoelens te vertalen in emoji’s of zelfs een persoonlijke GIF die previous bij hun emotie. Maar ChatGPT biedt nu ook on-line psychologische counseling aan gebruikers.

Deze nieuwe functie van ChatGPT biedt on-line counseling aan gebruikers die behoefte hebben aan mentale gezondheidszorg. Het AI-systeem is getraind om gesprekken te voeren met gebruikers die worstelen met stress, angst en depressie en kan advies geven over hoe ze hiermee om kunnen gaan.

Maar de nieuwe functie van ChatGPT heeft niet alleen implicaties voor individuele gebruikers. De on-line psychologische counseling kan ook van grote waarde zijn voor IT-professionals zoals systeembeheerders, chief data officers (CIO’s) en IT-recruiters.

Systeembeheerders zijn verantwoordelijk voor het beheren van de IT-infrastructuur van een bedrijf. Met ChatGPT’s nieuwe functie kunnen systeembeheerders hun emoties uiten in hun chatberichten en automatisch toegang krijgen tot on-line counseling als hun emoties wijzen op stress of angst.

CIO’s zijn verantwoordelijk voor het beheer van de IT-strategie en -beleid van een bedrijf. Met ChatGPT’s nieuwe functie kunnen CIO’s hun emoties uiten en automatisch on-line counseling krijgen als hun emoties wijzen op stress of angst. Dit kan hen helpen om betere beslissingen te nemen en de prestaties van hun crew te verbeteren.

IT-recruiters zijn verantwoordelijk voor het vinden van de juiste kandidaten voor IT-vacatures. Met ChatGPT’s nieuwe functie kunnen IT-recruiters hun emoties uiten in hun chatberichten en automatisch toegang krijgen tot on-line counseling als hun emoties wijzen op stress of frustratie. Dit kan hen helpen om gefocust te blijven en betere beslissingen te nemen bij het vinden van de juiste kandidaten.

ChatGPT’s nieuwe functie voor emotiegestuurde on-line psychologische counseling is een slimme manier om de mentale gezondheid van IT-professionals te verbeteren en hen te helpen betere beslissingen te nemen en hun werk met meer vertrouwen en gemoedsrust uit te voeren. Het is een welkome aanvulling voor IT-professionals die dagelijks te maken hebben met stressvolle situaties en een belangrijke stap vooruit in de richting van het verbeteren van de mentale gezondheid op de werkplek.

Computable: Combineer onderstaande twee teksten en schrijf er een journalistiek zakelijk artikel over. Geen bullets.

‘ChatGPT kondigt revolutionaire nieuwe functie aan: emotiegestuurde on-line psychologische counseling

ChatGPT heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf een baanbrekende nieuwe functie heeft ontwikkeld voor zijn AI-chatbot-systeem. Het AI-systeem is nu in staat om menselijke emoties te herkennen en deze emoties te gebruiken om automatisch on-line psychologische counseling aan te bieden aan gebruikers die daar behoefte aan hebben. Dit zal de communicatie tussen gebruikers nog intuïtiever maken en hen in staat stellen om direct hulp te krijgen bij het omgaan met stress, angst en depressie.

De nieuwe functie van ChatGPT is ontworpen om mensen te helpen die te maken hebben met mentale gezondheidsproblemen, maar misschien niet in staat zijn om persoonlijk met een therapeut te spreken. Het AI-systeem is getraind om gesprekken te voeren met gebruikers die emoties uiten die wijzen op stress, angst of depressie en kan hen advies geven over hoe ze kunnen omgaan met hun problemen. Gebruikers die deze emoties uiten, krijgen automatisch een uitnodiging om on-line counseling te ontvangen.

“Dit is een enorme stap voorwaarts voor ons bedrijf en voor de manier waarop we AI-technologieën kunnen gebruiken om mensen te helpen”, aldus de CEO van ChatGPT. “Ons AI-systeem wordt steeds geavanceerder en kan steeds beter worden afgestemd op de behoeften van onze gebruikers. We zijn trots op wat we hebben bereikt en kijken ernaar uit om deze nieuwe functie aan onze gebruikers aan te bieden.”

ChatGPT zal de nieuwe functie in de komende weken uitrollen. Gebruikers kunnen emoties uiten in hun chatberichten en krijgen automatisch de mogelijkheid om on-line counseling te ontvangen als hun emoties wijzen op stress, angst of depressie. We zijn benieuwd naar de reacties van onze gebruikers op deze spannende nieuwe functie.’

en

‘ChatGPT’s nieuwe functie voor emotiegestuurde on-line psychologische counseling kan ook van grote waarde zijn voor IT-professionals zoals systeembeheerders, chief data officers (CIO’s) en IT-recruiters. Hieronder staan enkele praktijkvoorbeelden van hoe deze professionals de nieuwe functie van ChatGPT zouden kunnen gebruiken:

Systeembeheerders: Systeembeheerders zijn verantwoordelijk voor het beheren van de IT-infrastructuur van een bedrijf. Deze taak kan stressvol en veeleisend zijn, vooral als er zich onverwachte problemen voordoen. Met ChatGPT’s nieuwe functie kunnen systeembeheerders hun emoties uiten in hun chatberichten en automatisch toegang krijgen tot on-line counseling als hun emoties wijzen op stress of angst.

Chief Data Officers (CIO’s): CIO’s zijn verantwoordelijk voor het beheer van de IT-strategie en -beleid van een bedrijf. Deze taak vereist vaak het nemen van moeilijke beslissingen en kan leiden tot een hoge mate van stress en druk. Met ChatGPT’s nieuwe functie kunnen CIO’s hun emoties uiten en automatisch on-line counseling krijgen als hun emoties wijzen op stress of angst. Dit kan hen helpen om betere beslissingen te nemen en de prestaties van hun crew te verbeteren.

IT-recruiters: IT-recruiters zijn verantwoordelijk voor het vinden van de juiste kandidaten voor IT-vacatures. Deze taak kan soms frustrerend zijn, vooral als er geen geschikte kandidaten beschikbaar zijn. Met ChatGPT’s nieuwe functie kunnen IT-recruiters hun emoties uiten in hun chatberichten en automatisch toegang krijgen tot on-line counseling als hun emoties wijzen op stress of frustratie. Dit kan hen helpen om gefocust te blijven en betere beslissingen te nemen bij het vinden van de juiste kandidaten.

ChatGPT’s nieuwe functie voor emotiegestuurde on-line psychologische counseling is een welkome aanvulling voor IT-professionals die dagelijks te maken hebben met stressvolle situaties. Het is een slimme manier om de mentale gezondheid van IT-professionals te verbeteren en hen te helpen betere beslissingen te nemen en hun werk met meer vertrouwen en gemoedsrust uit te voeren.’

ChatGPT:

ChatGPT kondigt revolutionaire nieuwe functie aan voor on-line psychologische counseling op foundation van emoties

ChatGPT heeft aangekondigd dat het bedrijf een baanbrekende nieuwe functie heeft ontwikkeld voor zijn AI-chatbot-systeem. Het AI-systeem is nu in staat om menselijke emoties te herkennen en deze emoties te gebruiken om automatisch on-line psychologische counseling aan te bieden aan gebruikers die daar behoefte aan hebben. Deze functie zal niet alleen mensen helpen die te maken hebben met mentale gezondheidsproblemen, maar ook IT-professionals die dagelijks te maken hebben met stressvolle situaties.

Het AI-systeem is getraind om gesprekken te voeren met gebruikers die emoties uiten die wijzen op stress, angst of depressie en kan hen advies geven over hoe ze kunnen omgaan met hun problemen. Gebruikers die deze emoties uiten, krijgen automatisch een uitnodiging om on-line counseling te ontvangen.

ChatGPT’s nieuwe functie voor emotiegestuurde on-line psychologische counseling kan ook van grote waarde zijn voor IT-professionals zoals systeembeheerders, chief data officers (CIO’s) en IT-recruiters. Systeembeheerders zijn verantwoordelijk voor het beheren van de IT-infrastructuur van een bedrijf en kunnen hun emoties uiten in hun chatberichten en automatisch toegang krijgen tot on-line counseling als hun emoties wijzen op stress of angst. CIO’s zijn verantwoordelijk voor het beheer van de IT-strategie en -beleid van een bedrijf en kunnen ook profiteren van deze nieuwe functie om hun emoties te uiten en automatisch on-line counseling te krijgen als hun emoties wijzen op stress of angst. IT-recruiters kunnen hun emoties uiten in hun chatberichten en automatisch toegang krijgen tot on-line counseling als hun emoties wijzen op stress of frustratie.

“ChatGPT’s nieuwe functie voor emotiegestuurde on-line psychologische counseling is een welkome aanvulling voor IT-professionals die dagelijks te maken hebben met stressvolle situaties. Het is een slimme manier om de mentale gezondheid van IT-professionals te verbeteren en hen te helpen betere beslissingen te nemen en hun werk met meer vertrouwen en gemoedsrust uit te voeren”, aldus de CEO van ChatGPT.

De nieuwe functie van ChatGPT zal de communicatie tussen gebruikers nog intuïtiever maken en hen in staat stellen om direct hulp te krijgen bij het omgaan met stress, angst en depressie. Gebruikers kunnen emoties uiten in hun chatberichten en krijgen automatisch de mogelijkheid om on-line counseling te ontvangen als hun emoties wijzen op stress, angst of depressie. ChatGPT zal de nieuwe functie in de komende weken uitrollen en we zijn benieuwd naar de reacties van gebruikers op deze spannende nieuwe functie.

“Kortere zinnen, directer taalgebruik, minder bijvoeglijk naamwoorden, minder voltooid deelwoorden”

Computable: Herschrijf bovenstaande tekst. Gebruik hierbij kortere zinnen, directer taalgebruik, minder bijvoeglijk naamwoorden, minder voltooid deelwoorden.

ChatGPT:

ChatGPT heeft een revolutionaire nieuwe functie ontwikkeld: emotiegestuurde on-line psychologische counseling. Het AI-systeem is nu in staat om menselijke emoties te herkennen en deze te gebruiken om automatisch on-line counseling aan te bieden aan gebruikers die hulp nodig hebben bij het omgaan met stress, angst en depressie.

Deze functie is ontworpen om mensen te helpen met mentale gezondheidsproblemen die niet persoonlijk met een therapeut kunnen spreken. Het AI-systeem voert gesprekken met gebruikers die emoties uiten die wijzen op stress, angst of depressie en kan hen advies geven over hoe ze kunnen omgaan met hun problemen. Gebruikers die deze emoties uiten, krijgen automatisch een uitnodiging om on-line counseling te ontvangen.

ChatGPT’s nieuwe functie kan ook van grote waarde zijn voor IT-professionals, zoals systeembeheerders, CIO’s en IT-recruiters. Systeembeheerders kunnen hun emoties uiten in hun chatberichten en automatisch toegang krijgen tot on-line counseling als hun emoties wijzen op stress of angst. CIO’s kunnen hun emoties uiten en automatisch on-line counseling krijgen als hun emoties wijzen op stress of angst, wat hen kan helpen om betere beslissingen te nemen. IT-recruiters kunnen hun emoties uiten en automatisch toegang krijgen tot on-line counseling als hun emoties wijzen op stress of frustratie, wat hen kan helpen om gefocust te blijven en betere beslissingen te nemen bij het vinden van de juiste kandidaten.

ChatGPT’s nieuwe functie voor emotiegestuurde on-line psychologische counseling is een welkome aanvulling voor IT-professionals die dagelijks te maken hebben met stressvolle situaties. Het is een slimme manier om de mentale gezondheid van IT-professionals te verbeteren en hen te helpen betere beslissingen te nemen en hun werk met meer vertrouwen en gemoedsrust uit te voeren.

Het uiteindelijke thema van de grappen (ChatGPT) en de grappen daarover werden bepaald in overleg tussen de redacteuren. Computable gebruikte uiteindelijk de een-na-laatste output voor het artikel. De redacteur kortte de kop in en voerde verschillende tekstuele verbeteringen door. Een deel van de tekst bevatte te veel dubbeling en werd vrijwel volledig verwijderd. Daarna volgde nog eindredactie.

Ontmaskerd

Wie twijfelde over het nieuws, had eenvoudig kunnen checken of de inhoud van het Computable-artikel klopte. Daarvoor kon namelijk redelijk simpel ChatGPT worden geraadpleegd:

Computable: Klopt de inhoud van het Computable-artikel ChatGPT biedt ict’er online psychologische hulp?

ChatGPT:

Als een AI taalmodel ben ik niet in staat om daadwerkelijke psychologische hulp te bieden aan individuen. Hoewel ik in staat ben om te converseren en algemene informatie en advies te geven over verschillende onderwerpen, kan ik geen gepersonaliseerde diagnose stellen of behandeling bieden voor psychologische aandoeningen.

Als je op zoek bent naar professionele psychologische hulp, raad ik je aan om contact op te nemen met een erkende en gekwalificeerde psycholoog of therapeut. Zij kunnen u persoonlijk advies en behandeling geven die specifiek is afgestemd op uw behoeften en omstandigheden.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven