Cissoko rondt overstap naar Toulouse af – Voetbal Worldwide


De membership meldt by way of de officiële kanalen dat Cissoko een akkoord heeft bereikt met Toulouse. De vleugelaanvaller vertrekt dus naar Frankrijk. Daar zal Cissoko tevens zijn entree in de Europa League maken. Toulouse veroverde als bekerwinnaar namelijk een Europees ticket.

Na slechts 32 officiële wedstrijden en drie doelpunten in het shirt van NEC heeft Cissoko nu een mooie switch te pakken. Het jeugdproduct van de Nijmegenaren wordt door de membership als voorbeeld gezien, bevestigt technisch directeur Carlos Aalbers. ‘Ibrahim is een mooi voorbeeld van hoe de jeugdopleiding van onze membership jeugdspelers beter en sterker kan maken, zodat ze klaar zijn voor een stap naar het profvoetbal.’

‘Vanuit het eerste group kunnen ze een mooie vervolgstap maken. Dat second is nu hier. We wensen Ibrahim veel succes bij zijn nieuwe membership’, reageerde Aalbers. NEC strijkt naar verluidt zo’n 2,5 miljoen euro op voor de verkoop van Cissoko.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top