Cultspits Vágner Love (39) gaat jaartje door in Brazilië – Voetbal Worldwide


De kralen in het haar is spits Vágner Love al een tijdje kwijt, maar zijn neusje voor de objective is de Braziliaan absoluut niet verloren. Na een seizoen met 23 doelpunten krijgt de markante spits een mooie kans op het hoogste niveau van Brazilië.

Vágner Love sloot vorig jaar aan bij Sport Membership do Recife. Hij maakte elf doelpunten voor de membership die als zevende eindigde in de Série B. Aan het start van dit jaar bezorgde hij de membership het staatskampioenschap door tweemaal te scoren in de dubbele finale tegen Retrô.

Ondanks de doelpuntendrift van Vágner Love promoveerde Sport niet, Atlético Goianiense slaagde daar als nummer vier van de Série B wel in. De membership speelt volgend jaar dus in de Série A, mét Vágner Love in de gelederen. De spits heeft een contract voor een jaar getekend en kan volgend seizoen de mijlpaal van vijftig targets in de Série A bereiken. De teller staat momenteel op 49.

Vágner Love komt uit de jeugd van Palmeiras en was op de Europese velden een bijzondere verschijning in het shirt van met identify CSKA Moskou. Vágner Love stond bekend om zijn bijzondere haardracht met kleurrijke kraaltjes. Hij speelde in Europa ook voor AS Monaco, Alanyaspor, Besiktas, FK Kairat en FC Midtjylland. Hij is ook twintigvoudig worldwide van Brazilië.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven