‘Dat is een beetje ons probleem’ – Voetbal Worldwide


Ilkay Gündogan had verwacht dat de spelers van Barcelona wat bozer zouden zijn na de verloren Clásico tegen Actual Madrid. De 33-jarige middenvelder was openhartig na de nederlaag. ‘Ik ben hier niet gekomen om dit soort wedstrijden te verliezen.’

Gündogan, die de rating opende voor Barça, sprak na de wedstrijd met Optus Sport. ‘Als ik eerlijk ben, denk ik niet dat de nederlaag zo arduous is aangekomen als ik had verwacht. Ik wil hier niks verkeerds zeggen, maar ik was internet in de kleedkamer en ik had wel wat meer frustratie, woede en teleurstelling verwacht. Er was wel wat teleurstelling, maar niet veel.’

‘Dat is een beetje ons probleem’, ging Gündogan verder. ‘Ik weet het niet, maar op dit soort momenten magazine er greatest meer emotie zijn. We weten dat we beter zijn dan dit en dat we beter kunnen in situaties zoals de 1-2. Als je daar niet op reageert, dan sijpelt dat door naar wat er op het veld gebeurt.’

Barcelona staat na zaterdag vier punten achter op Actual Madrid en Girona. ‘We moeten een flinke stap zetten, anders gaan die ploegen bij ons weglopen. Ik ben hier niet gekomen om dit soort wedstrijden te verliezen of om het gat met die ploegen groter te laten worden. Ik ben daar zelf ook verantwoordelijk voor. Ik ben iemand met meer ervaring, dan magazine ik het niet toelaten dat dit soort dingen gebeuren. We hebben meer weerstand nodig.’

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top