De Zerbi overtuigt verdediger van langdurig verblijf – Voetbal Worldwide


Lange tijd leek Van Hecke in Brighton & Hove op weg naar de uitgang. De verdediger kwam nauwelijks aan bod en genoot interesse van een aantal gerenommeerde golf equipment, waaronder AS Roma en Galatasaray. Feyenoord was afgelopen winter ook nadrukkelijk in de markt om de verdediger te huren, maar greep na interventie van De Zerbi toen al mis. Promovendus Luton City deed afgelopen maand nog een poging de verdediger te kopen, maar die stap kon de verdediger niet enthousiasmeren.

Dankzij een reeks sterke wedstrijden in de slotfase van het Premier League-seizoen bleek De Zerbi om. Een succesvolle directe confrontatie met Erling Haaland en Manchester Metropolis overtuigde hem van de potentie van Van Hecke. De Italiaanse succescoach maakte zich binnen de membership onerous om Van Hecke langer te binden. Zeker met de deelname aan de Europa League in het vooruitzicht denkt males veel speeltijd in het vooruitzicht te hebben voor de jeugdinternational.

Dat overtuigde de centrale verdediger, eerder in dienst van NAC Breda, SC Heerenveen en Blackburn Rovers, om zijn toekomst aan de stuntclub uit de Engelse subtop te binden. Hoewel het contract dankzij een optie al met een jaar verlengd was, zal spoedig een nieuwe overeenkomst beklonken worden. Van Hecke zal zijn krabbel zetten onder een contract tot medio 2025.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top