Deze 10 initiatieven ondersteunen klanten het finest!
Ict-vaktitel Computable heeft tien nominaties uitgedeeld binnen de Computable Awards 2023 in de categorie Buyer Expertise. Het gaat om trajecten of oplossingen van/bij Contentsquare, DeepMind, Digidentity, Google Analysis, Linckr, HubSpot, Mr. Winston, RoutiGo, Salesforce, SAP, Zendesk en Zoho. De winnaar maken we bekend tijdens een spectaculaire present op 30 oktober.

Een groep van in totaal twintig Computable-experts heeft de 27 voordrachten in de categorie Buyer Expertise digitaal beoordeeld. Hun oordeel vormde de foundation waaraan de hoofdjury van de Computable Awards 2023 wegingen toekende om zo de tien genomineerden te kunnen bepalen. Dit juryteam bestaat uit Stijn GroveRuud MulderFred Streefland, Anouk Vos en Jasper Wognum. De voordrachten zijn getoetst op klantdefinitie, klantgerichtheid, klantinnovatie en klantloyaliteit. De hoofdjury kende aan deze vier onderdelen wegingen toe van respectievelijk 28, 37, 21 en 14 (100 totaal).

De tien genomineerden in de categorie Buyer Expertise zijn:

Stemmen

Op 3 juli begin voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2023. Publieksstemming bepaalt voor vijftig procent de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt.

Op 30 oktober worden per categorie de winnaars aangewezen. Dit gaan we doen in het Beatrix Theater in Utrecht. Het thema van de avond wordt ‘Age of Discovery’ vanwege de achttiende editie van De Computable Awards. Achttien is tenslotte een leeftijd waarop veel zaken veranderen. Deze ontdekkingstocht staat symbool voor de uitreikingen dit jaar. In de maand juni worden in totaal in zestien categorieën genomineerden bekendgemaakt.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top