‘Die moet ik afmaken’ – Voetbal Worldwide


Een kwartier voor tijd kreeg Arsenal een hoekschop en Joe Gomez kopte de bal uit het strafschopgebied weg. Twee spelers van Arsenal liepen elkaar hierna in de weg, waarna Liverpool er uit kon komen. Mohamed Salah spurtte met de bal aan zijn voet naar voren en vier medespelers gingen met hem mee. Salah bediende Alexander-Arnold, die echter internet te hoog schoot en de lat raakte. Daarmee ging de kans verloren.

Hoe duur deze misser is in de Engelse titelstrijd, zal later blijken. Nu baalde Alexander-Arnold in ieder geval als een stekker. ‘Ik denk dat de bal internet een beetje opstuiterde toen ik wilde gaan schieten’, zei het sort van de membership na afloop van de remise met Arsenal. ‘Maar zo’n kans moet ik natuurlijk afmaken. Als je zo voor het doel komt te staan, dan moet die bal tegen het internet. Het was een van de vele kansen die we hebben gekregen. Op een andere dag winnen we deze wedstrijd.’

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Nu bleef het dus bij 1-1, waardoor Arsenal zijn koppositie in de Premier League verdedigde. The Gunners hebben na achttien speelronden één punt meer dan Liverpool en Aston Villa.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven