Posted on Leave a comment

Dit zijn de 10 beste directeuren in Nederlandse it!
Ict-vaktitel Computable heeft tien nominaties uitgedeeld binnen de Computable Awards 2023 in de categorie CxO. Het gaat om directeuren die werken bij BlueConic, Deloitte, Experis Enterprise, Geuzenet, Human Inference, Invenna, Linden-IT, NorthC, Picnic, PQR en Thinkwise. De winnaar maken we bekend tijdens een spectaculaire present op 30 oktober.

Een groep van in totaal twintig Computable-experts heeft de 26 voordrachten in de categorie CxO digitaal beoordeeld. Hun oordeel vormde de foundation waaraan de hoofdjury van de Computable Awards 2023 wegingen toekende om zo de tien genomineerden te kunnen bepalen. Dit juryteam bestaat uit Stijn GroveRuud MulderFred Streefland, Anouk Vos en Jasper Wognum. De voordrachten zijn getoetst op de teweeg gebrachte verandering, het impact van die verandering, de uniekheid en het toekomstpotentieel. De hoofdjury kende aan deze vier onderdelen wegingen toe van respectievelijk 26, 22, 34 en 18 (100 totaal).

De tien genomineerden in de categorie CxO zijn:

Stemmen

Op 3 juli begin voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2023. Publieksstemming bepaalt voor vijftig procent de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt.

Op 30 oktober worden per categorie de winnaars aangewezen. Dit gaan we doen in het Beatrix Theater in Utrecht. Het thema van de avond wordt ‘Age of Discovery’ vanwege de achttiende editie van De Computable Awards. Achttien is een leeftijd dat er veel zaken veranderen. Deze ontdekkingstocht staat symbool voor de uitreikingen dit jaar. In de maand juni worden in totaal in zestien categorieën genomineerden bekendgemaakt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *