Dit zijn de 10 beste grootzakelijke projecten!
Ict-vaktitel Computable heeft tien nominaties uitgedeeld binnen de Computable Awards 2023 in de categorie Grootzakelijk mission. Het gaat om projecten van/bij onder andere ABN Amro, Albert Heijn, AtéCé Graphic Merchandise, BAM Infra, DEM, Dura Vermeer, Heijmans, NS Stations, Randstad, SHV Vitality en Twentsche Kabelfabriek. De winnaar maken we bekend tijdens een spectaculaire present op 30 oktober.

Een groep van in totaal 27 Computable-experts heeft de 31 voordrachten in de categorie Grootzakelijk mission digitaal beoordeeld. Hun oordeel vormde de foundation waaraan de hoofdjury van de Computable Awards 2023 wegingen toekende om zo de tien genomineerden te kunnen bepalen. Dit juryteam bestaat uit Stijn GroveRuud MulderFred Streefland,  Anouk Vos en Jasper Wognum. De voordrachten zijn getoetst op complexiteit/risico’s, toegevoegde waarde, originaliteit/innovatieve kracht en de rol van de leverancier. De hoofdjury kende aan deze vier onderdelen wegingen toe van respectievelijk 20, 39, 22 en 19 (100 totaal).

De tien genomineerden in de categorie Grootzakelijk mission zijn:

  • 3D Digital Twin van Station Utrecht Centraal (NS Stations IT en Amis Conclusion) – Lees onderbouwing
  • Dagboekapplicatie (Heijmans, myBrand, OutSystems en SAP) – Lees onderbouwing
  • Geautomatiseerd Dwelling Store Middle (Albert Heijn en Swisslog) – Lees onderbouwing
  • ID & pay (ABN Amro) – Lees onderbouwing
  • Legacy it-omgeving moderniseren (AtéCé Graphic Merchandise en Thinkwise) – Lees onderbouwing
  • Procesoptimalisatie Order Batch-allocatieproces (DEM (DSM) DataLane en RoboRana) – Lees onderbouwing
  • Reduceren gebruik nieuwe grondstoffen (BAM Infra, Dura Vermeer en DuSpot) – Lees onderbouwing
  • Sneller reageren op nieuwe zakelijke kansen (SHV Vitality, Capgemini en Boomi) – Lees onderbouwing
  • Tegengaan verspilling kabelhaspels (Twentsche Kabelfabriek, Konneksie en KPN IoT) – Lees onderbouwing
  • Verkoopeffectiviteit verhogen (Randstad en ML6) – Lees onderbouwing

Stemmen

Op 3 juli begin voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2023. Publieksstemming bepaalt voor vijftig procent de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt.

Op 30 oktober worden per categorie de winnaars aangewezen. Dit gaan we doen in het Beatrix Theater in Utrecht. Het thema van de avond wordt ‘Age of Discovery’ vanwege de achttiende editie van De Computable Awards. Achttien is een leeftijd dat er veel zaken veranderen. Deze ontdekkingstocht staat symbool voor de uitreikingen dit jaar. In de maand juni worden in totaal in zestien categorieën genomineerden bekendgemaakt.


Laat een reactie achter

Scroll naar boven