Dit zijn de 10 beste Nederlandse tech-startups!
Ict-vaktitel Computable deelt tien nominaties uit binnen de Computable Awards 2023 in de categorie Tech-startup. Het gaat om Alphadoc, Autoscriber, Baserow, Booqio, DuckDuckGoose, Globe Protocol, Healthplus.ai, MedAssist.on-line, OMRT en Senseglove. De uiteindelijke winnaar maken we bekend tijdens een spectaculaire present op 30 oktober.

Een groep van in totaal twintig Computable-experts heeft de 41 voordrachten in de categorie Tech-startup digitaal beoordeeld. Hun oordeel vormde de foundation waaraan de hoofdjury van de Computable Awards 2023 wegingen toekende om zo de tien genomineerden te kunnen bepalen. Dit juryteam bestaat uit Stijn GroveRuud MulderFred Streefland, Anouk Vos en Jasper Wognum. De voordrachten zijn getoetst op product, markt, staff en enterprise. De hoofdjury kende aan deze vier onderdelen wegingen toe van respectievelijk 33, 26, 22 en 19 (100 totaal).

De tien genomineerden in de categorie Tech-startup zijn:

Stemmen

Op 3 juli begin voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2023. Publieksstemming bepaalt voor vijftig procent de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat voor de andere helft het gewicht in de schaal legt.

Op 30 oktober worden per categorie de winnaars aangewezen. Dit gaan we doen in het Beatrix Theater in Utrecht. Het thema van de avond wordt ‘Age of Discovery’ vanwege de achttiende editie van De Computable Awards en omdat achttien de leeftijd is waarop aspecten van het leven veranderen. Deze ontdekkingstocht staat symbool voor de uitreikingen dit jaar. In de maand juni worden in totaal in zestien categorieën genomineerden bekendgemaakt.


Laat een reactie achter

Scroll naar boven