Dit zijn de 10 weerbaarste initiatieven!
Ict-vaktitel Computable maakt de tien nominaties bekend binnen de Computable Awards 2023 in de categorie Cyber Resilience. Het gaat om trajecten of oplossingen van/bij Cisco, DNA Providers, Eye Underwriting, ForeNova, Fortinet, MITE3 Cybersecurity, Palo Alto Networks, Qualicor Europe, Qualys, Safety Delta (HSD), Ladies In Cybersecurity Group Affiliation en Wortell. De uiteindelijk winnaar wordt gekroond tijdens een spectaculaire present op 30 oktober.

Een groep van in totaal twintig Computable-experts heeft de 52 voordrachten in de categorie Cyber Resilience digitaal beoordeeld. Hun oordeel vormde de foundation waaraan de hoofdjury van de Computable Awards 2023 wegingen toekende om zo de tien genomineerden te kunnen bepalen. Dit juryteam bestaat uit Stijn GroveRuud MulderFred Streefland, Anouk Vos en Jasper Wognum. De voordrachten zijn getoetst op de mate van bescherming van de bedrijfsactiviteit en kritische information, de gevoerde strategie, de key stakeholders en de mate van herkenning van kwetsbaarheden. De hoofdjury kende aan deze vier onderdelen wegingen toe van respectievelijk 27, 22, 13 en 38 (100 totaal).

De tien genomineerden in de categorie Cyber Resilience zijn:

Stemmen

Op 3 juli begin voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2023. Publieksstemming bepaalt voor vijftig procent de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt.

Op 30 oktober worden per categorie de winnaars aangewezen. Dit gaan we doen in het Beatrix Theater in Utrecht. Het thema van de avond wordt ‘Age of Discovery’ vanwege de achttiende editie van De Computable Awards. Achttien is een leeftijd dat er veel zaken veranderen. Deze ontdekkingstocht staat symbool voor de uitreikingen dit jaar. In de maand juni worden in totaal in zestien categorieën genomineerden bekend gemaakt.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top