Dit zijn de genomineerden voor de Televizier Ring JeugdWordt het de middelbare schoolserie H3L, de goochel-avonturen van Steven en Jamie Kazan – Highway to Vegas of het grappige quizprogramma Voor het Blok? Dit zijn de drie genomineerden voor de Televizier Ring Jeugd! Dat is de prijs voor het beste jeugdprogramma.

H3L

De serie H3L gaat over leerlingen in de derde klas van de middelbare. Tieners Tess, Thomas, Faiz, Ollie en Roos lachen veel met elkaar, hebben soms ruzie en maken de meest weird dingen mee in hun klas. De serie gaat over vriendschap, liefde en jaloezie.

Steven en Jamie Kazan – Highway to Vegas

Goochelaar Steven Kazàn heeft maar één grote droom: optreden met een goochelshow in de Amerikaanse stad Las Vegas. In dit programma doet hij er samen met zijn vrouw en assistente Jamie Kazàn alles aan om dat te laten lukken. Elke aflevering volg je hun avonturen.

Voor het Blok

In deze sportieve quiz gaan twee groups de strijd met elkaar aan. De groups bestaan uit bekende Nederlanders en kinderen. Door zo snel mogelijk vragen goed te beantwoorden (en door een beetje lenig en in balans te zijn) proberen ze de blokkenmuur te verslaan. De quiz wordt gepresenteerd door Britt Dekker.

De belangrijke televisieprijzen worden op 12 oktober uitgereikt tijdens het Gouden Televizier Ring Gala. Dan wordt dus ook bekend welk kinderprogramma dit jaar de grote winnaar is.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top