‘Doe niet zo gek’ – Voetbal Worldwide


Even leek het erop dat Luke Shaw medespelers Marcus Rashford en Anthony Martial buitenspel zette, maar al snel schepte de verdediger van Manchester United duideijkheid: zijn like op X was per ongeluk.

In de rubriek ‘In de Kantlijn’ verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Uncommon, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Shaw likete in eerste instantie een bericht waarin oud-speler Patrice Evra werd geciteerd door een fanaccount Centre Devils. Evra voorzag dat Rashford en Martial weleens voorlopig buiten de foundation van Manchester United gehouden zouden kunnen worden. Dat alles na de zege op Chelsea (2-1) woensdagavond waarbij de twee aanvallers op de financial institution begonnen.

De like van Shaw leidde tot een artikel bij een ander fanaccount, United Report. Daarop besloot Shaw in actie te moeten komen. ‘Kom op, doe niet zo gek, dit was duidelijk niet opzettelijk’, luidde de verklaring van Shaw.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven