Dolend Napoli ontsnapt door zwakke penalty aan volgende nederlaag – Voetbal Worldwide


Napoli heeft het kalenderjaar 2023 afgesloten met een teleurstellend gelijkspel tegen Monza. De regerend kampioen van Italië mocht zelfs van geluk spreken dat de bezoekers er niet met de zege vandoor gingen.

Napoli presteert na het ontslag van Rudi Garcia nog niet veel beter onder diens opvolger Walter Mazzarri. Van de vorige vier competitieduels gingen die tegen Internazionale (0-3), Juventus (1-0) en AS Roma (2-0) allemaal verloren en zonder de geschorste Victor Osimhen en Matteo Politano, die rood kregen in Rome, speelde Napoli voor het eigen publiek weinig klaar.

De eerste serieuze kans viel pas vijf minuten voor rust te noteren. Een volley van André Frank Zambo-Anguissa leverde een rebound op, maar Giovanni Di Lorenzo schoot die hoog over. Na rust waren er meer mogelijkheden, maar met title Khvhicha Kvaratskhelia sprong daar slordig mee om. Dat kon ook worden gezegd van Monza, dat een penalty kreeg wegens arms van Mário Rui.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Matteo Pessina ging achter de bal staan, maar zijn zwakke inzet was een simpele prooi voor Alex Meret. De Italiaanse doelman moest zich even later met een blessure laten vervangen. In de slotfase liepen de gemoederen hoog op en werd Mazzarri naar de tribune gestuurd toen hij het veld inrende om een opstootje te sussen. Napoli kon een nieuwe teleurstelling vervolgens niet meer voorkomen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top