EDAY: Bang & Olufsen over de merkcampagne See Your self in Sound


Het Deense audiomerk Bang & Olufsen lanceerde enkele maanden zijn nieuwste merkcampagne. Zoals de naam al doet vermoeden, geeft deze campagne invulling aan de nieuwe merkrichting van het audiomerk door de muzieksmaak van luisteraars tot leven te wekken in de vorm van interactieve avatars die volledig uniek zijn voor iedere muzieksmaak. Je hoort er meer over op Emerce EDAY op 5 oktober.

Het creatieve crew van Bang & Olufsen ontwikkelde de campagne met company Whats up Monday/DEPT®.

Bang & Olufsen’s CMO Kamel Ouadi legt op EDAY uit waarom See Your self in Sound de volgende stap in de wereld van muziek is voor het luxe audiomerk. In een wereld waarin digitale interactie, creativiteit en ontdekking centraal staan, was het essentieel dat Bang & Olufsen een ruimte kon creëren waar klanten hun passie voor muziek kunnen visualiseren – naast het luisteren naar en genieten van muziek.

‘We zijn, sinds de oprichting in 1925, een merk dat zich inzet voor zelfexpressie en identiteit door ontwerpen te creëren die vooruitstrevend zijn en de norm uitdagen. Op die manier kunnen onze klanten van muziek genieten met iets dat de zintuigen prikkelt en ze intrigeert. Deze campagne is een prachtige belichaming van ons merk, dat zowel on-line als in onze winkels tot uiting zal komen.’

Muziek is niet iets waar we alleen maar naar luisteren, zegt Ouadi, die ervaring opdeed bij Louis Vuitton, L’Oréal, LVMH, Christie’s en Galeries Lafayette.

‘We kunnen ons uiten en ons met anderen verbinden door muziek. Het is een universele taal die iedereen spreekt en toch uniek is voor elke luisteraar. Muziek is altijd een manier geweest om je eigen identiteit te creëren.’

Emerce EDAY wordt dit jaar gehouden op donderdag 5 oktober in Amsterdam. Het volledige programma vind je hier. Kaarten zijn hier te bestellen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top