‘Een leuk cadeau voor mijn broer’ – Voetbal Worldwide


Kylian Mbappé was woensdag de uitblinker bij Paris Saint-Germain, dat in eigen huis van Metz won. Mbappé moest de aandacht delen met Ethan Mbappé. Zijn pas zestienjarige broertje maakte namelijk zijn officiële debuut namens PSG.

Ethan Mbappé kwam in de blessuretijd binnen de lijnen voor Manuel Ugarte. Op dat second was de eindstand al bepaald. ‘Hij verdiende zijn debuut’, zegt coach Luis Enrique op de clubsite. ‘Dat heeft hij afgedwongen op de trainingen. Misschien is zijn achternaam zwaar om te dragen, maar hij is een speler met veel kwaliteiten. Ik weet zeker dat hij veel wedstrijden voor de membership gaat spelen.’

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Kylian Mbappé zag zijn broertje stralen, maar genoot zelf naar eigen zeggen nog veel meer. ‘Ik had niet gedacht dat ik zo’n bijzondere dag zou meemaken. Deze wedstrijd zal me voor altijd bijblijven. Het debuut van Ethan is voor mij het allerbelangrijkste, al is het altijd speciaal om te scoren en te winnen. Het is een geweldige dag.’

Cadeau
Ook Ethan Mbappé komt aan het woord. ‘Het is mooi om in het Parc des Princes voor je eigen supporters te debuteren’, zegt de linksbenige middenvelder. ‘Ik ben heel blij en ik hoop dat er nog meer wedstrijden volgen. Ik vind het ook een leuk cadeau voor mijn broer, ik ben heel blij voor hem en voor mezelf. Hij maakte twee mooie doelpunten, dus ik denk dat hij blij zal zijn.’

Laat een reactie achter

Scroll naar boven