Ekkelenkamp siert voorpagina in Italië, ook Wijndal genoemd – Voetbal Worldwide


Jurgen Ekkelenkamp staat vrijdag op de voorpagina van Tuttosport. Volgens de Turijnse krant heeft Torino interesse in de middenvelder van Antwerp FC, terwijl ook Owen Wijndal wordt genoemd.

‘Toro, blitz Ekkelenkamp’, kopt Tuttosport. De krant schrijft dat Torino de ontwikkelingen van Ekkelenkamp en Wijndal nauwlettend volgt. Ekkelenkamp is op voorspraak van coach Mark van Bommel naar Antwerp gekomen en maakt veel indruk in de Belgische competitie. Volgens Tuttosport is het niet ondenkbaar dat Perr Schuurs hem aangeraden heeft bij de clubleiding. De twee kennen elkaar goed vanuit hun periode bij Ajax. Er is momenteel contact met de entourage van Ekkelenkamp, meer dan dat lijkt het nu nog niet.

Ook Wijndal wordt naar voren geschoven als mogelijke versterking voor Torino. De linksback is door Ajax verhuurd aan Antwerp en pendelt tussen financial institution en foundation. De mogelijke komst van Wijndal heeft echter minder prioriteit dan die van Ekkelenkamp, zo klinkt het. Wijndal is door Ajax verhuurd omdat hij in Amsterdam geen basisspeler was. De membership betaalde destijds tien miljoen euro voor hem.

Ekkelenkamp ligt bij Antwerp nog huge tot 2026. Wijndal heeft bij Ajax nog een verbintenis tot 2027.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top