Enrique wordt moe van vragen over opnieuw gewisselde Mbappé – Voetbal Worldwide


Luis Enrique wordt moe van de vragen rondom de speeltijd van Kylian Mbappé. Tijdens het duel van Paris Saint-Germain met Olympique Marseille werd de aanvoerder maar weer eens vroegtijdig naar de kant gehaald, en daar was hij zichtbaar niet blij mee.

Sinds bekend is dat Mbappé zijn aflopende contract niet gaat verlengen in Parijs, wordt hij steeds vaker geslachtofferd in de opstelling van PSG. Zes keer maakte hij niet de negentig minuten vol in de Ligue 1, zo ook zondagavond tijdens het beladen duel met Marseille. In minuut 64 werd de Fransman naar de kant gehaald en het onbegrip droop van zijn gezicht.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

De wisselbeurten van Mbappé roepen vragen op in de Franse media, zo ook zondagavond. Daar is Enrique nu op zijn zachtst gezegd klaar mee. ‘Het is altijd dezelfde muziek, elke week. Het is vermoeiend’, begint de Spanjaard. ‘Ik ben de coach, ik neem elke dag beslissingen en dat is wat ik ga toen tot mijn laatste dag bij PSG. Ik probeer altijd de beste oplossing te vinden voor de membership. Soms kan ik het mis hebben, maar dat zal dan mijn keuze zijn.’

De wisselbeurten van Mbappé zijn vooralsnog beperkt tot de Franse competitie. In de Champions League is de aanvaller tijdens de twee duels met Actual Sociedad twee keer de volle negentig minuten in actie gekomen.

Scroll naar boven